Известие

Collapse
No announcement yet.

Още една дизелова 147 в клуба ... и няколко питания относно колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Още една дизелова 147 в клуба ... и няколко питания относно колата

Здравейте
    това ми е първата алфа с дизелов агрегат и веднага започвам с въпросите
    Мога ли да сменя езика на надписите на арматурното табло и къде има магазин в центъра на гр. София за уплътнения маркучи и други дреболии за нашите коли ?

Езика се сменя от менюто с бутоните долу вляво(до въздуховода),където настройваш височината на фаровете,друг е въпроса на какъв език искаш да бъде.
    Относно магазина,софиянци да кажат.
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Благодаря за бързата намеса. Започнах да монтирам алармата но изпитвам трудност в намирането на командните кабели за централното и ключето за отворена врата !! Не открих инфо къде мога най лесно да ги свържа към алармата

Comment

Първоначално публикувано от Aleko777 Покажи съобщение
        Здравейте
        това ми е първата алфа с дизелов агрегат и веднага започвам с въпросите
        Мога ли да сменя езика на надписите на арматурното табло и къде има магазин в центъра на гр. София за уплътнения маркучи и други дреболии за нашите коли ?

Първо честито а относно другите неща се намирът почти навсякъде но за съжаленое със поръчка ..
        Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
        Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Общо взето съм доволен от покупката . Днес ще се пробвам да сменя предните габарити и ще търся дали има течове от маслени съединения .Единствено съм разочарован от калпавото управление монтирано на шофьорската врата

Comment

С управлението се свиква, даже е удобно. За смяната на габарити ползвай мобилен трлефон в режим видеозапис със светкавица, става доста по лесна процедурата.

Comment

Working...
            X